Saturday, January 9, 2010

What's On Your Mind? -Stail Facebook Jap-Bismillah...

Anda mahu tahu apa yang sedang ada dalam kepala hamba? Hamba sedang bertungkus lumus untuk menyiapkan kertas projek a.k.a thesis untuk semester akhir ini untuk mendapatkan segulung Diploma In Tahfeez Al-Quran And Al-Qiraat. Hamba sedang mengejar cita-cita hamba yang sedang menunggu di depan mata.

Anda mahu tahu apa yang sedang ada dalam kepala hamba? Hamba sedang memikirkan, kenapa lama sangat exam final sem kat Darul Quran a.k.a DQ? Lama wor..... Hampir 3 minggu. Hama tak nak duduk sana lama-lama. rindu kat MTQN Perak.

Anda mahu tahu apa yang sedang ada dalam kepala hamba? Hamba sedang mencari, bertungkus lumus lagi untuk menyiapkan manuskrip hamba yang kedua selepas FSAWL itu ditolak oleh penerbit. Jadi hamba memohon ehsan dan jasa baik anda yang pakar dalam bidang arkitek untuk menyumbang sedikit info kepada hamba. Jika diizinkan Allah, novel ini berkisar tentang pembinaan, arkitek, tidak lupa juga cintan cintun a.k.a jiwang leleh, dan yang paling penting agama dan sejarah akan diselitkan.

Oleh yang demikian, hamba memohon jasa baik mereka yang tahu tentang dunia arkitek dapat memberikan info kepada hamba.

Anda mahu tahu apa yang sedang ada dalam kepala hamba? Hamba sedang batuk-batuk. Hamba sedang gila! Wargggghhhhh...!!!!!

Hoho~

0 Orang Bercakap: